Президентът на Русия Владимир Путин отправи новогодишно обръщение към гражданите на

...
Президентът на Русия Владимир Путин отправи новогодишно обръщение към гражданите на
Коментари Харесай

Путин записа новогодишно обръщение, заобиколен от военни. Коя е жената? СНИМКИ

Президентът на Русия Владимир Путин насочи новогодишно послание към жителите на Руската федерация не на фона на Кремъл, както нормално, а заобиколен от хора във военни униформи със съществени лица. Призивът му се излъчва в Далечния изток, където руснаците към този момент честват Нова година, пишат руски медии.

Пропагандистите означават, че хората на фона на видеото са военнослужещи, за които се твърди, че вземат участие във военните дейности в Украйна. Според прессекретаря на президента на Руската федерация Дмитрий Песков видеото е записано в щаба на Южния боен окръг в Ростов на Дон.

Путин стартира обръщението си с обобщаване на резултатите от миналата година, която за Русия се трансформира в година на " повратни събития, поставящи основите на бъдещето и нейната самостоятелност ". Путин приказва и за " сложните решения " и за събитията в Украйна, като ги назова " отбрана на хората в историческите територии на Русия ".

" Защитата на Родината е наш заветен дълг към нашите предшественици и потомци. Моралната и историческа справедливост са на наша страна ", уверен е Путин.

Цялото послание на ръководителя на Кремъл всъщност беше пронизано от „ храбър епос “, адресиран до тези, които се борят против „ нацизма “ и Запада.
Кой театралничи на Путин
Журналистите от канала NEXTA забелязаха, че като фон на Путин е жена, която се вижда на фотография от разнообразни публични събития с присъединяване на Путин и някогашния президент на Русия Дмитрий Медведев.

„ Несподелената обич на елементарната Наташа от FSO “, пишат публицистите в мненията под фотографията.
 Путин, заобиколен от военни На назад във времето е жена във военна униформа.   Путин, заобиколен от военни Същият персонаж на фотография в църква   Путин, заобиколен от военни Владимир Путин на транспортен съд с Дмитрий Медведев   Путин, заобиколен от военни Тя е вдясно с банкнота в ръце 
Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР